HAZATÉRÉS A KRISTÁLYFÉNYBE

MENÜ

 2024. év lehetőségei

Belső valóságunk átalakulása.
 
Ezen bejegyzésemet még 2022. végén tettem fel a JÓ HÍR A FELEMELKEDÉS FOLYAMATÁBAN - A SZERETET EGYSÉG FÉNYÉBEN csoportomba és megosztottam mindazon csoportokba melyeknek tagja vagyok. Mivel az itt leírtak  jelenleg is aktuálisak, sőt kimondottan jelen évben szükségszerű, hogy  ennek  ismeretében az életünket átrendezzük, így ezt most  itt  kicsit átalakítva közzéteszem.
 
A jelen valóságunkban most, hogy Föld Anyánk és így mindazok, akik már felébredtek bekerültek az 5. dimenzióba szükségszerű szembesülnünk a jelen helyzettel. Ebben szeretnék segítséget adni, hogy megfelelően tájékozódni tudjunk az életünkben felmerülő helyzetekben. Lényeges tudatosítani magunkban, hogy ezennel az emberiség szétválása megtörtént. Ezt már jóideje érzékeljük, de teljes mértékben ez csak most történt meg.
 
Mit jelent ez?
Eddig is jelen volt a két valóság, mely egymástól lényegesen különbözött. Azonban a két világ közötti átjáró eddig nyitva volt, és mód volt arra, hogy szembesüjünk önMAGunkkal, felébredjünk és így már a szív csakránk megnyitásával tovább tudjunk haladni. 2023. év végén az átjáró végleg bezárult, és így mindazok akik eddig nem ébredtek fel az illúzió létük fogságában ragadtak. Akik már felébredtek és így megnyílott a szív csakrájuk ők Föld Anyánkkal együtt bekerültek az ötödik dimenzióba. Ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy különböző rezgésszinten és így különböző energiaszinten vagyunk egyénileg. Van aki mostanában ébredt fel, van aki már elindult a felemelkedés végtelen folyamatában, továbbá itt vannak közöttünk azok is akik az "Ikerláng Egység" - ben vannak, vagy ennek megteremtésén munkálkodnak. Azonban e téren az 5. dimenziós valóságban ennek nincs jelentősége, mert mindannyian a továbbiakban végezzük a saját egyéni, és így közösségi feladatainkat, küldetésünket.
 
Most a jelen földi valóságunkban meglévő helyzetet egy régebben megírt versemmel szeretném szemléltetni.
 
 
PARADOX VALÓSÁG
 
 
Ellentmondások áradata korbácsolja lelkem.
Paradox szituációk örvénylenek bennem.
Félelem szorítja össze szívemet.
Keresve kutatom az okok és okozatok titkát.
Oldás és kötés, egymást felváltva jelennek meg.
Van, de már nincs – nincs, de még itt van
– e paradox valóság.
Itt vagyok, de már nem létezem;
vagy pont most születek meg.
A futó percek töredéke alatt élem az életem.
Bátran, felemelt fővel vállalom a SORS
néma kihívását.
Mit hoz a holnap? 
Ez ma még lappangó titok.
Félek, de kívánom az eljövendő megvalósulását.
 
 
Valóban jelenleg egy paradox valóságban létezünk. Ráadásul e helyzet oly szokatlan és bizonytalan mindenki számára. Ugyanakkor a világban ránk nehezedő terhek is súlyosbítják a mindennapi életünket. A régi valóságunk, a szokásaink rendszere, érzéseink, gondolataink, tapasztalataink is kísértenek, és így néha-néha még vissza-vissza csúszunk a régi életmódunkba.
 
Most pontosítani szeretném a jelen helyzetünket. Egy képzeletbeli szituációval szeretném megvilágítani ezen változás menetét. Az eddigi világunkban a 3. 4. és 5. dimenzió is jelen volt. Most azonban már csak az 5. dimenziónak van szerepe az életünkben. Képzeljük ezt el úgy mintha az eddigi valóságunk két űrhajónak az összekapcsolódott valósága lenne. Tehát jelen volt a 3. 4. dimenzió illúzió valósága, de már megnyilvánult az 5. dimenzió is, a felébredés és felemelkedés folyamatában lévők által.
 
Mi történt akkor most 2022. és 2023. év időszakában?
 
Az egyre intenzívebben beáramló Égi Fény hatására a Föld és az emberiség életében is sorsdöntő változás történt. Ennek következtében bezárult az 5. dimenzióba vezető átjáró ajtója, így pedig a két űrhajó valósága elvált egymástól. Ugyanakkor az 5. dimenziós űrhajó belső terében a felemelkedés folyamatába már belépett emberek tartózkodnak. Azok pedig akik már felébredtek, megnyílt a szív csakrájuk szintén az 5. dimenziós űrhajón vannak, de egy „úgymond” zsilip kamrában tartózkodnak jelenleg. Ezen hasonlat igen életszerű. Maga az 5. dimenziós űrhajó Földanyánk. Így egyértelmű, hogy a Föld az 5. dimenzióba történő belépésével, mindazok jelen vannak az 5. dimenzióban, akik már felébredtek. A többiek pedig a saját illúzió létük fogságában maradtak.
 
Most a zsilip kamrában lévők helyzetéről szeretnék beszélni. Szükségszerű, hogy az eddigi valóságuk és az új valóság közti rezgésszint, energiaszint további változásához fokozatosan hozzászokjanak, és így lépésről, lépésre emelkedni fog rezgésszintjük egészen addig, amíg már felkészült állapotba kerülnek, ahhoz, hogy belépjenek a felemelkedés folyamatába. Ekkor megnyílik a zsilip kamrának az űrhajó belső valóságába vezető ajtaja, és így már zavartalanul folytathatják életüket az új valóságba. Természetesen az űrhajón tartózkodok támogatják, segítik, hogy ezen rezgésszint, és energiaszint kiegyenlítődés a felébredt emberekben végbemenjen. Ezen folyamat, a felemelkedés menetébe való belépés egyénileg különböző mértékben fog megtörténni. Ugyanakkor tudatosítani kell mindenkinek magában, hogy az illúzió létben maradtak ránk már nem tudnak visszahúzó erőként hatni. Azonban a saját régi beidegződések, elakadások, hitrendszerünk, gondolataink, érzéseink bizony, bizony ha rövid ideig is de visszatartó erőként jelentkeznek.
 
Mit tehetünk ilyen esetben?
 
Tudatosítani kell magunkban, hogy a szív csakránk már nyitott állapotban van. Így pedig képesek vagyunk az Egység, Egyensúly állapotát újra és újra megteremteni önMAGunkban, mivel a szív csakra pontosan az Egység, az Egyensúly területe. Ugyanakkor itt a szív csakránkban kerülhetünk Egységbe Felsőbb Énünkkel. Pontosan Felsőbb Énünk által kerülhetünk Egységbe, Egyensúlyba, önMAGunkkal azzal aki ott legbelül vagyok, a környezetünkkel, Földanyánkkal az Égi Világgal, a Teremtővel, mindennel és mindenkivel.
 
Nézzük a további folyamatot, immár az 5. dimenzióban!
 
Amikor sikerül már állandó jelleggel újra és újra megteremteni az Egységet, Egyensúlyt, akkor már készen állunk arra, hogy tovább lépjünk a többi csakra megnyílásának menetében. A szív csakra megnyílása után a következő csakra, a torokcsakra megnyílásának menete kezdődik el. A torokcsakra a Kommunikáció területe. Ez a terület saját valóságunk, valamint a szűkebb és tágabb környezetünk közötti kommunikációt teremti meg, és Föld Anyánkkal és az egész Égi Világgal, a Teremtővel való kommunikációt is lehetővé teszi. Ugyanakkor a torokcsakra a szív csakrán keresztül a nap fonattal, az erő csakrával is összekapcsolódva van. Az erő csakra a Kapcsolatok területe. Így már a Kommunikáció és a Kapcsolatok a szív csakrán keresztül Egységben, Egyensúlyban lehetővé teszik, mindennel és mindenkivel való kapcsolatunkat, kommunikációnkat Ég és Föld Egységének, Egyensúlyának valóságában.
 
Azonban a felébredés folyamata folytatódik tovább, a következő csakra a harmadik szem, a homlok csakra valóságába. A homlok csakra az Intuíció területe, a megérzéseink valósága. Itt már képesek vagyunk Föld Anyával és az Égi Világgal olyan szintű kapcsolatot kialakítani, mely során már útmutatásokat, üzeneteket tudunk befogadni ezen világból. A homlok csakra pedig a szív csakrán keresztül összekapcsolódva van a szakrális csakrával, mely a Kreativitás, a Teremtő Erő területe.
 
A felébredés folyamata a homlok csakra megnyitását követően a korona csakra irányában folytatódik. A korona csakra az Egészség, Teljesség területe. Amikor már a korona csakra megnyílt, akkor a fizikai valóságunkban egyre intenzívebben megnyilvánul az egészség létállapota. Azonban az egészség, teljesség mást is jelent. EGÉSZség, TELJESség állapota, tehát egésszé, teljessé válunk. Ugyanakkor a korona csakra a szív csakrán keresztül összekapcsolódva van a gyökér csakrával. A gyökér csakra a Tudás területe, az Önismeret, Önmegvalósítás, Öngyógyítás folyamata.
 
Az Önismeret, Önmegvalósítás, Öngyógyítás szoros kapcsolatban van az Egészség, Teljesség elérésével. Ezen területek, oda-vissza hatással vannak egymásra. Bármely területen történik változás, az hatással van a többi területre is. Például, ha önismerettel, önmegvalósítással öngyógyítással kapcsolatos könyveket olvasol, ezekkel kapcsolatos információkat üzeneteket fogadsz be és adaptálsz az életedbe, akkor elindulsz az egészség állapotának megteremtése irányában is. Ugyanakkor, ha egészségesebb életmódot kezdesz kialakítani akkor ez hatással lesz az önmegvalósítás menetére.
 
Ugyanez a helyzet a Kreativitás és az Intuíció kapcsolatában is. Próbáld ki! Kezdj el kreatív tevékenységgel foglalkozni, máris számtalan ötleted támad, miként alkothatsz, teremthetsz újabb és újabb alkotásokat. Így pedig pontosan az intuíció tárja fel előtted az új lehetőségeket. De fordítva is igaz, az intuíciód által találhatsz rá a neked való nagyszerű kreatív tevékenységre.
 
A Kapcsolatok és Kommunikáció területén is hasonló a helyzet. Kezd el először önMAGadon belül! Vedd fel a kapcsolatot a Felsőbb Éneddel a legbelső valóságban! Tedd fel a kérdéseidet írásban, és tudatosítsd magadban, hogy meg fogod kapni a válaszokat! Várj türelmesen és rövid időn belül újra elkezdesz írni. Egyszerűen a válasz megérkezik. Sokszor elcsodálkoztam, hogy milyen fontos üzenetet kaptam legbelső valóságomtól. E sorokat is most Felsőbb Énem által írom. Sokszor előfordul egy-egy üzenet írásakor, vagy hozzászólásoknál, oly gyorsan érkezik az üzenet, hogy szinte kapkodom az ujjaimat, nehogy valami kimaradjon. Láthatod, hogy itt is a kommunikáció és kapcsolatok együtt nyilvánulnak meg és egymást segítik. Ugyanígy jelentkezik ez a környezeteddel való kapcsolatod és kommunikáció terén is. Tegyük fel egy visszahúzódó egyéniség voltál eddig. Egyszerűen nem mertél közösségben megnyilvánulni. Na, most ha erőt veszel magadon és bátran elmondod az észrevételedet egy-egy helyzetben akkor előbb, utóbb megtapasztalhatod, hogy végül is a kommunikációd és a kapcsolataid fejlődnek.
 

A felébredés menetében mikor már a hét alap csakra megnyílott, akkor már készen állunk, hogy belépünk a felemelkedés menetébe. Ekkor beléphetünk az űrhajó belső terébe. Azonban a felemelkedés egy határtalan, végtelen folyamat az állandó változások menetében.
 
Itt most sorba rendezve a csakrák megnyílását, összekapcsolódását írtam le a jelen helyzetet. Azonban ez nem egészen így történik. Valójában a szív csakrában a Felsőbb Éned irányítja, vezérli e folyamatot. Nos, a Felsőbb Éned pedig nem csupán a jelen fizikai létedre vonatkozik, hanem ÉG és Föld Egységében az Egész Teremtett Világban való jelenléted nyilvánul meg általa. Így pedig a Teremtés állandó változó folyamatában, a jelenlétedben, mely most már lélektesti szinten kezd megnyilvánulni egy állandóan változó, megújuló, csodálatos folyamatként a Felemelkedés határtalan menetében.
 
Itt szeretném felhívni a figyelmeteket "Álomvilág" c. könyvemre!  Ezen könyvemben a saját élettaspasztalataimat, megéléseimet, tudásomat adom át az olvasóknak. A könyvemben lévő információkat úgy a felébredés, mint a felemelkedés menetében hasznosítani tudod, mivel ez  egy határtalan, végtelen, állandóan megújuló, változó folyamat.
 
Most itt befejezem a jelen valósággal kapcsolatos helyzet ismertetését. De tudnod kell, hogy a 7-es csakra rendszerünkön túl is működik a felemelkedés folyamata, egészen a 12-es csakrarendszerünk kialakulásig folytatódva, a változások állandóan megújuló menetében. Egyelőre ennyi is elegendő, hogy a rezgésszintek, energiaszintek kiegyenlítődése megtörténjen.
 
Szeretettel búcsúzom: Dudás Mária Csillagvirág
 
Asztali nézet