HAZATÉRÉS A KRISTÁLYFÉNYBE

MENÜ

2024.02.10. számmisztikai elemzése



A mai nap beléptünk a Sár-kán(y)évébe. Ezen nap számmisztikai elemzését itt most részletezem, mivel mindenkor egy esemény elindulásnak energiája nagyon fontos a további folyamat végbemenetele szempontjából.

2024. 02. 10. dátumnál a számjegyeket összeadva a következőt kapjuk: 2+0+2+4+0+2+1+0=11

A számok jelentése a következő:
2 a dualitás száma
0 átalakító, átlényegítő szerepe van
4 a Földet jelképezi
1 az Egység, az Egyensúly száma, de az Új Kezdetet is jelenti
11 a felemelkedés szám, tehát az 5. dimenzióba való felemelkedésünket jelzi

Összeolvasva a számokat a következőt kapjuk: A dualitás átalakulása, átlényegülése a Föld valóságában egy Új Kezdet elindulását jelenti az Egység, Egyensúly megteremtése által, a felemelkedés folyamatában az 5. dimenzió valóságába.
 
Ezen Sár-kán(y) évébe belépve egy Új Kezdet indul el a felemelkedési folyamat menetében, legbelül bennünk egyénileg és közösségi szinten is, mely végül az 5. dimenzióba való belépésünket fogja megteremteni. Szükségszerű azonban a belső tisztulási, gyógyulási, átalakulási, átlényegülési feladatainkat következetesen lépésről lépésre egyénileg és  közösségi szinten is elvégezni. Csak így tudunk lépést tartani az egyre intenzívebben beáramló Égi Energiákkal. Ezen Égi Energiák pedig a mai nap az igen erős, intenzív napkitörés által, mintegy visszaigazolásként jelzik a Sár-kán(y) energiájának megnyilvánulását.
 
Szeretettel: Dudás Mária Csillagvirág
Asztali nézet