HAZATÉRÉS A KRISTÁLYFÉNYBE

MENÜ

2024. 01. 22. nap számmisztikai elemzése


A mai napnak is igen fontos energetikai üzenete van, melyet most számmisztikai elemzésként ismertetek.


2024. 01. 22. dátumnál a számjegyeket összeadva a következőt kapjuk: 2+0+2+4+0+1+22=31 Tehát 3+1=4 A számok jelentése a következő: 2 a dualitás száma, 0 átalakító, átlényegítő szerepe van, 1 az Egység, az Egyensúly száma, de az új kezdetet is jelenti, 3 katalizátor szerepe van, felerősíti a többi szám energiáit, 4, a Földet jelképezi, 22 a szinguláris Egység jele, tehát ezen szám lényegében a JIN-JANG Egység szétválaszthatatlan valóságát jelenti.


Összeolvasva a számokat a következőt kapjuk: A dualitás átalakulása, átlényegülése, a  Föld valóságában, egy új kezdet megnyilvánulása elkezdődik a JIN-JANG Egység szétválaszthatatlan valóságában.

Ehhez kapcsolódik Melinda G. May mai napon írt bejegyzése, melyben arról tájékoztatja a követőit, hogy a földünkön a protonok szintje egy pillanat alatt hatalmas mértékben megugrott.

 
Miért történt ez?
 
Tudnunk kell, hogy a protonok a + töltésű ionok. Nos ezek szerint ezen + töltésű ionok száma a föld légkörében igen nagy mértékben megugrott. Megérzésem szerint ez is teljes mértékben összefügg a jelen valóságunkba intenzíven beáramló Isteni Fény intenzitásával. Ez pedig összhangban van a mai nap számmisztikai elemzésével. Tehát ez nagy fokon segíti az egész Föld valóságában, és így bennünk is a JIN-JANG szinguláris Egységének megteremtését, amennyiben képesek vagyunk befogadni a Teremtő intenzív Szeretetének Fényét.
 
Szeretettel: Dudás Mária Csillagvirág
Asztali nézet