HAZATÉRÉS A KRISTÁLYFÉNYBE

MENÜ

2024. 01. 21. nap számmisztikai elemzése

 

Melinda G. May posztjait több hónapja követem a Facebookon. A mai nap olvastam a bejegyzésében, hogy január 14 óta minden nap éjfél és egy óra között  a Föld mágneses mezője szétcsúszik. Elgondolkodtam, hogy mi lehet ennek az oka.

Rájöttem, hogy ezen dátumok: 2024.01.14. 24 óra és 2024. 01. 15. 1 óra, számmisztikai elemzése rávilágít a jelen valóságunkban történtekre.

Az első dátum számait összeadva a következők kapjuk: 2+0+2+4+0+1+1+4+2+4= 20 A számok jelentése: 2 a dualitás száma, 0 átalakító, átlényegítő szerepe van, 4 a Földünket jelképezi, 1 az Egység, az Egyensúly és Új Kezdet száma.

Összeolvasva a számokat a következőt kapjuk: A dualitás átalakulása, átlényegülése a Föld valóságában egy Új Kezdet megnyilvánulását eredményezi a Egység, Egyensúly megteremtése által.

A második dátum számait összeadva a következőt kapjuk: 2+0+2+4+0+1+1+5+1=16 Tehát: 1+6=7 Itt a számjegyek egy része ismét megjelenik. Így most csak a többi szám jelentését írom le. 5 jelenti az 5. dimenziót, de az emberi létünk megnyilvánulását is jelképezi, 6 a Kétszeri Szentháromság valóságát jelenti, 7 az Isteni Szentség Fénye az életünkben.

Összeolvasva a számokat a következőket kapjuk: A dualitás átalakulása, átlényegülése a Föld valóságában, az ötödik dimenzióban, az emberi létünkben, a Kétszeri Szentháromság által, az Isteni Szentség Fényébe.

Ebből pedig kiderül, hogy 2024. 01. 14. 24 órakor elkezdődött a Teremtő Szeretetének intenzív beáradása Földünkre az emberi valóságunkban. Valószínűnek tartom, hogy pontosan éjfél és egy óra között van a Földünk folyamatosan, minden nap, teljes szinkronba a Teremtő Szeretetének Fényével és ekkor a legerősebb ezen Isteni Fény megnyilvánulása itt a Földön.

Földanyánknak is meg van a maga csakra rendszere, erőtere. Így valójában a mágneses tere lényegében a Merkabája. Így ezen időpontokban a Föld Merkabája mintegy megnyílik és teljességében befogadja a Teremtő Szeretetének Fényét, mely szükséges a számára, a további átalakulásának, átlényegülésének végbemeneteléhez. Ugyanakkor a Merkabáján keresztül átküldi a Teremtő Fényébe mindazt, ami akadályozza a további felemelkedésének menetében.

Ezen a folyamat egyre intenzívebben fog tovább folytatódni. Most még szólnom kell a jelenlegi évünkről, mert ez az Új Föld kialakulása menetében igen lényeges.

2024. év számmisztikailag a 8 szám jegyében fog végbemenni. 8-as szám az új kezdet száma, de a feltámadást és a megújulást is jelképezi. A befejezés utáni továbblépést és egy új valóság megkezdését szimbolizálja. A szám Jézus Krisztushoz is kapcsolódik, mert a feltámadás által, a halál feletti győzelmet jelképezi. A 8 szám 90 fokkal elfordulva pedig a végtelen jegyébe megy át. Így pedig már az Örökkévalóság végtelen lehetőségét tárja fel előttünk.

Így a jelen évben hatalmas lehetőségek állnak előttünk, a belső valóságunkon keresztül, a megtisztulásunk, átalakulásunk, átlényegülésünk állandóan változó menetében egy teljes újjászületés folyamatában.

A továbbiakban ezen oldalon a saját megtapasztalásaimat, érzéseimet, gondolataimat fogom továbbadni, így segítve a felébredés, felemelkedés menetét .

Itt szeretném megjegyezni, hogy szilveszter napján 22. 55. perckor is volt egy intenzív napkitörés, mely megérzésem szerint előkészítette a jelenleg végbemenő folyamatot. Erről egy előző bejegyzésemben már írtam.

Szeretettel: Dudás Mária Csillagvirág

Asztali nézet