HAZATÉRÉS A KRISTÁLYFÉNYBE

MENÜ

Kedves Testvéreim a Fényben!

 

2023. év döntő jelentőségű volt az egész Föld és az egyéni életünk vonatkozásában. Így átlépve 2024. évbe megnyílt a lehetősége Földanyánknak és mindenkinek, hogy elinduljon, továbbhaladjon az 5. dimenzióban, a Fény útján.

Az elmúlt évben igen intenzív felébredés ment végbe. Ugyanakkor a már előzőleg felébredtek, tovább haladtak és sokan már a felemelkedés folyamatában végzik mindennapi munkájukat, küldetésüket. 2023. január végén pedig a 144 000 Ikerlángpár Egysége létrejött. Mindezeknek nagy hatása volt a további felébredés menetére.

2023. év során a 7 szám, a Teremtő Szentségének Erőterében, hatalmas Égi Fény áradt be Földanyánkra és az egész földi létre. Ezen Égi Fény a Galaxisunk Középpontján keresztül, a Napunk által továbbítva, érkezett és érkezik továbbra is intenzíven Földünkre.

Szükségszerű ezen Fény befogadása, mert csak így tudunk lépést tartani Földanyánk átalakulásának, átlényegülésének menetével. December 31. napon, az egész Földön, mindenki esetében, megmérettetés történt, mely által, a rezgésszintünk, energiaszintünk, frekvenciaszintünk, tudatosságunk és a lelkünkben jelenlévő Szeretet Fény dózisunk megmérése történt, a Felsőbb Énünkön keresztül, a Teremtő által.

Erre azért volt szükség, mert a továbbiakban ennek megfelelően fogja mindenki megkapni a Teremtő Szeretetének Fényét, hogy ezt befogadva tovább tudjon haladni az életútján. Így a továbbiakban beáradó Fény Energia már fokozatosan, egyéni szintekre lebontva, be tud épülni a mindennapi valóságunkba, amennyiben képesek vagyunk e fényt befogadni, életünkbe beépíteni. Ennek következtében pedig megindul a fizikai testünk átalakulása is, és így a szén alapú testünk fokozatosan szilícium alapúvá válik. Ez pedig egy belső átalakuláson keresztül megy végbe. Közben szükségszerű lesz letisztítanunk, a legbelső valóságunkban lévő, blokkjainkat, akadályainkat, ellentmondásainkat, téveszméinket, gondolatainkat, érzéseinket, melyek akadályozták az eddigi életünk, mélyebb valóságunk kibontakozását. Ez pedig igen kemény, nehéz és bizony ismeretlen út.


Megjártam ezen belső labirintusban lévő út nagy részét, de még van hátra bőven feladatom, mivel ezen út, az Örökkévalóságban, újra és újra továbbhaladva folytatódik.

Azonban 2023. évben betöltve a 77. életévemet, összegyűjtöttem magamban annyi élettapasztalatot, tudást, hogy immár 2024. évben segíteni tudjam mindazokat, akik tovább kívánnak haladni a Hazatérés útján a Fénybe, a Teremtő Szeretetének Fényébe.

 

Elérkezett azon helyzet, hogy a Föld most ledob, leráz magáról mindent és mindenkit aki és ami akadályozza a továbbhaladásában vissza a Teremtő Szeretetének Fényébe. Így most már az 5. dimenzióba való belépésünk lehetősége megnyílt. Itt szeretném tisztázni az 5. dimenzióval kapcsolatos helyzetet. Nos, eddig a 3. és 4. dimenzióban egy illúzió valóságban éltünk. A 3. dimenzióban csupán a fizikailag fogható, érzékelhető létet tekintettük valóságnak. Fogalmunk sem volt arról, hogy létezik ezen túl más is. A 4. dimenzióban már belépet az érzések világa, de a mai napig sem vagyunk tisztában saját legbelső valóságunkban jelenlévő érzéseinkkel. Nos, az 5. dimenzió már túl van a fizikai és az érzések birodalmán és ha belépünk ezen dimenzióba, akkor feltárulhat előttünk fokozatosan a lélek szintű valóságunk. Ráadásul a rezgéseink, energia szintünk, a frekvencia szintünk, a tudatosságunk és a szívünkben élő Tiszta Szeretet egyre intenzívebb emelkedésével  a jelen fizikai testünk átalakul és a szilícium alapú Lélektesté válik. Így valójában az 5. dimenzió, nincs helyhez és időhöz kötve, mert ezt csupán, a rezgés, energia, frekvencia, tudatosság és SZERETET megélése, átélése határozza meg. Így pedig a világ lehet a legnagyobb káoszban, akár az egész Földön hatalmas földrengések, vulkánok, viharok, áradások mehetnek végbe, mégis MI biztonságban vagyunk, mert a Teremtő általi védelem, rezgésében, energiájában frekvenciájában, TUDATOSAN JELEN VAGYUNK és ezt a bennünk élő SZERETET LÉLEK VALÓSÁGÁBAN MEGÉLJÜK.

JELENLEG EZ AD SZÁMUNKRA EGYEDÜLI OLTALMAT, VÉDELMET, ÁLDÁST, MERT MINDEZ A TEREMTŐ ÁLTAL NYILVÁNUL MEG!!!

Mindaz ami ITT és MOST végbemegy elkerülhetetlen, mert ez már valójában 2012. évben elkezdődött. Csupán most annyi történik, hogy ezen folyamat akkor még csak Földanyánk lelki szintjén történt meg. Most pedig mindez már a mindennapi valóságunkban is elindult megnyilvánulni.

Azonban nincs ijedelemre, félelemre okunk, ha fokozatosan befogadjuk a Teremtő Szeretetének Fényét, és önmagunkban, önmagunkért elvégezzük mindazt amit nekünk kell megtenni.

Valójában ez a folyamat, egy örökkön örökké tartó felemelkedésen keresztül, állandóan megújuló módon fog végbemenni. Így pedig ennek vége sohasem lesz, mert közben minden és mindenki, az egész Isten által teremtett valóság is változik, átalakul, átlényegül.

Ennek menetében pedig a lehetőségeim, tudásom által segíteni fogok mindazoknak akik velünk együtt akarnak a FÉNY ÚTJÁN továbbhaladni.

Szeretettel: Dudás Mária Csillagvirág

Asztali nézet